< Επιστροφή στο Blog
mamine.gr
May 29, 2020

Hairstyles με διάρκεια! Κοτσιδάκια και Ράστα Κοτσιδάκια.

Όλοι μας επιθυμούμε η ομορφιά να διαρκεί παντοτινά! Για το ανθισμένο λουλούδι, που χαρίζει χρώμα, ζωντάνια και φρεσκάδα στο σπίτι μας, μέχρι την ελαστική, νεανική και σφριγηλή μας επιδερμίδα, ένα μόνο επιθυμούμε… την διάρκεια! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα φυσικά και γεμάτα λάμψη υγιή μαλλιά μας, που δικαίως χαρακτηρίζονται ως το πέπλο ομορφιάς κάθε γυναίκας.

Πόσες φορές δεν ευχήθηκες να διαρκούσε για πάντα το ξεχωριστό εκείνο χτένισμα που είχες ίσως σε κάποια γιορτή, βαφτίσια ή γάμο;

Η διάρκεια αυτή, όταν πρόκειται για ράστα κοτσιδάκια (box braids) ή για κοτσιδάκια (cornrows), επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση πρόσθετου μαλλιού (hair extension). Φυσικά μπορούν να γίνουν και χωρίς έξτρα μαλλί, αλλά μετά το πρώτο λούσιμο θα αρχίσουν να χαλαρώνουν και να λύνονται. Επομένως το πρόσθετο μαλλί όχι μόνο βοηθάει στυλιστικά χαρίζοντας επιπλέον όγκο στο μαλλί, μα κυρίως εγγυάται την μεγαλύτερη διάρκεια του συγκεκριμένου hairstyle.

Μια μικρή αλλά μεγάλης σημασίας λεπτομέρεια… Το πρόσθετο μαλλί που χρησιμοποιούμε τόσο στα ράστα κοτσιδάκια όσο και στα κοτσιδάκια, πρέπει να είναι πάντα συνθετικό, κατάλληλο για αυτό το σκοπό. Δες το σχετικό άρθρο.

Σκέφτεσαι ακόμα τι hairstyle θες να έχεις στην επόμενη δημόσια εμφάνισή σου για να είσαι εσύ αυτή που θα αιχμαλωτήσει τα βλέμματα; Κάνε ράστα κοτσιδάκια, freestyle κοτσιδάκια ή απλά κοτσιδάκια σε ό,τι χρώμα θες και ξαναζήσε την ίδια αξέχαστη εμπειρία, για μέρες! Κλέψε και πάλι την παράσταση με ένα hairstyle που διαρκεί!

Τόλμησε το, σήμερα κιόλας! Επικοινώνησε μαζί μας! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμεις!

Έχεις απορίες; Τότε μπορείς να τις στείλεις στο info[at]mamine.gr

Επόμενο άρθρο

Στυλιστικά διλήμματα;

Στείλε polls στους φίλους σου & δες την άποψή τους!
*Το app είναι σε δοκιμαστική περίοδο, έτσι ενδέχεται να υπάρχουν σημεία που δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε.