< Επιστροφή στο Blog
mamine.gr
May 13, 2017

Ράστα κοτσιδάκια: το νέο καλοκαιρινό hair trend, και όχι μόνο.

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε φέτος το καλοκαίρι, όχι μόνο με το μαγιό σας αλλά και με τα μαλλιά σας, αρχίστε να σκέφτεστε πολύ σοβαρά να κάνετε τα μαλλιά σας ράστα κοτσιδάκια.

Tα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες Ελληνίδες κάνουν τα μαλλιά τους ράστα - κοτσιδάκια, όπως Φουρέιρα, Στικούδη, Καρρά, Τάμτα (ποιαααααά Τάμτα) και φυσικά τώρα τελευταία όλα τα κορίτσια του survivor, με πρωταγωνίστρια την Λάουρα Νάργες. Αυτό φυσικά δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο αλλά θα το χαρακτηρίζαμε ως μια “παγκόσμια τάση” που την έφεραν στο προσκήνιο celebrities όπως Beyoncé, Rihanna, Kardashian, Solange Knowles κ.ά. Φυσικά αυτό το hair styling υπήρχε ανέκαθεν στους λαούς της Αφρικής και για πολλές δεκαετίες στις ΗΠΑ, απλώς τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει ευρέως γνωστό!

Τώρα λοιπόν, το καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη εποχή για να αποκτήσετε και εσείς αυτό το λούκ. Γιατί?...γιατί έτσι σας αρέσει! Παρόλα αυτά τα ράστα κοτσιδάκια δεν είναι μόνο καλοκαιρινό στυλ αλλά μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι ότι εσείς μας το ζητάτε μανιωδώς τους καλοκαιρινούς μήνες! Ποιος ξέρει….ίσως επειδή επικρατεί η άποψη, αν και λανθασμένα, ότι δεν είναι κατάλληλο για τον εργασιακό σας χώρο. Για την ιστορία όμως, να ξέρετε ότι στην Αμερική και προφανώς στις χώρες της Αφρικής, δεν υπάρχει αυτό το ταμπού και είναι αποδεκτό ως ένα μοντέρνο και κομψό hair styling.

Έχεις απορίες; Τότε μπορείς να τις στείλεις στο info[at]mamine.gr

Επόμενο άρθρο

Στυλιστικά διλήμματα;

Στείλε polls στους φίλους σου & δες την άποψή τους!
*Το app είναι σε δοκιμαστική περίοδο, έτσι ενδέχεται να υπάρχουν σημεία που δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε.