< Επιστροφή στο Blog
mamine.gr
May 30, 2020

Ποιό είναι το ιδανικό μαλλί για ράστα κοτσιδάκια; (Μέρος Α)

Κατά καιρούς μας ρωτάτε ποιό είναι το ιδανικό πρόσθετο μαλλί (hair extensions) για να κάνετε ράστα κοτσιδάκια (box braids) ή απλά κοτσιδάκια (cornrows).

Θα αναλύσουμε το ερώτημα αυτό σε επιμέρους ερωτήματα έτσι ώστε να αισθάνεσαι απόλυτα σίγουρη/ος για την επιλογή σου και να μπορείς με βεβαιότητα πλεον να ξέρεις τι θα ζητήσεις από την κοπέλα ή το κομμωτήριο που θα φτιάξει το μαλλί σου.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει το πρόσθετο μαλλί (hair extension);

Αναμφίβολα, δίνει έξτρα όγκο στο μαλλί μας, που προφανώς είναι κάτι που όλες μας αναζητούμε! Επιπλέον, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, εγγυάται την διάρκεια του νέου μας hairstyle με ράστα κοτσιδάκια.

Το πρόσθετο μαλλί πρέπει να είναι φυσικό ή συνθετικό;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη! Πάντα πρέπει να είναι συνθετικό μαλλί! Το συνθετικό μαλλί είναι αυτό που προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στο συγκεκριμένο hairstyle, καθώς εμποδίζει το χαλάρωμα και το λύσιμο των πλεξούδων.

Τι θα συμβει αν επιλέξω φυσικό μαλλί αντί του συνθετικού;

Η χρήση 100% φυσικής ανθρώπινης τρίχας (human hair extensions) ναι μεν προσφέρει τον επιθυμητό έξτρα όγκο αλλά μειώνει την διάρκεια ζωής του hairstyle μας καθώς γλιστράει και λύνεται ευκολότερα. Συν τοις άλλοις, εκτοξεύει το κόστος στα ύψη, δίχως να προσφέρει επί της ουσίας κάποια επιπλέον “αξία” στο τελικό αποτέλεσμα.

Έχεις απορίες; Τότε μπορείς να τις στείλεις στο info[at]mamine.gr

Επόμενο άρθρο

Στυλιστικά διλήμματα;

Στείλε polls στους φίλους σου & δες την άποψή τους!
*Το app είναι σε δοκιμαστική περίοδο, έτσι ενδέχεται να υπάρχουν σημεία που δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε.